Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kraschad dator



Arkivet fylls på hela livet.

Det gäller att hålla ordning

på mapparna.

En dag kraschar datorn

Registret kommer på avvägar.


Då är du äntligen fri

från dina hemligheter

som trängts bland dammråttor

och pockat på storstädning.




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-09 09:14



Bookmark and Share


  mare VIP
Applåd!
2014-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP