Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JUSTE KUNSKAP

Alla
behöver
civilkurage

Den
egenskapen
främjar
godheten
hos
individerna

Juste
kunskap
leder
människorna
närmare
omsorg

riktigt

Skynda
till
undsättning

Vidta
ytterligare
åtgärder

Älska
ömt




Bunden vers (Annat versmått) av Jonas Hellström
Läst 249 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-09 09:56



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Kunskapens träd är ett träd på gott och ont.
Mänskligheten är överskattad.
2014-02-09

    Anna Sefyrin Höijer
jajamän, så är det! klokt och bra!
2014-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Jonas Hellström
Jonas Hellström