Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hav,blod,guld,snö, sten

Dina ögon blå som havet.
Dina läppar röda som blod.
Ditt hår lika gyllene som guld.
Dina tänder vita som snö.
Ditt hjärta grått som sten.




Fri vers av EllenF
Läst 405 gånger
Publicerad 2006-03-18 10:39



Bookmark and Share


  -Cornelia-
Det är så fint uttryckt...
2006-05-24
  > Nästa text
< Föregående

EllenF
EllenF