Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skiljevägen


Jag står vid ett vägskäl och

kan inte fortsätta den väg jag kör

i alltför hög hastighet

Om jag fortsätter och

inte klarar av att svänga

då överlever jag inte kraschen som

inträffar när jag kör rakt fram i kurvan




Fri vers av Mona Nordkvist VIP
Läst 231 gånger
Publicerad 2014-02-09 22:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mona Nordkvist
Mona Nordkvist VIP