Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Försvunna hopp




Det som igår kändes hoppfullt
Har försvunnit
Det andra tar över
Det där jag hatar

Hopplösheten

När jag inte litar på nåt
Någon

Där jag är rädd
Som fan
Jävligt rädd
Att det blir fel
Att göra fel

Tankar som ramlar före
Händelser

Och då blir jag så jävla svag
Jag vill att du
Håller mig

Talar om för mig
Att jag drömmer
Fantiserar

Men du är inte här
Jag är inte där
Och jag krossas lite till

Av mitt inre jag




Fri vers av Tess74
Läst 48 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-10 11:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74