Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den är snart här, dagen då vi kan få visa kärleken... låt alla dagar få vara alla hjärtans dag.


Kärlekens Dag


ja tänk om alla dagar kan få vara kärlekens dag

för vi behöver öppna upp hjärtat och känna känslans drag
som för dess linjer genom mellan in och fram och tillbaka

där ådrorna möts likt människornas längtan efter kärlek
så låt alla vävnader i våra liv få mötas utan att skjuta ner

någon i världens alla krig

sy måla skriv brodera krama in mjuka sköna smek
och förför ditt liv med pennan på en stor gammal kraftfull ek

som den människa du är, är du värd att älskas som du är

inte mindre... men om du inte har någon på Kärlekens Dag
ge dig själv en bukett rosor, en parfym eller annat gott

ja ge dig något mer mer mer

du behöver inte ge dig mer krig på din levnadsstig

Se att du faktiskt är vacker och du är här!

Andas, lek dansa och gå ut till vårens bäck
för där kan vinterns trötta bleka kinder och vintersjälen
snart väckas steg för steg och känna kärlekens dag så smått...

Kärlekens Dag är till för att påminna oss om Kärlekens hjärta
påminna oss om att det finns skönhet glädje lycka

och annat underbart än bara trötthet, sorger och smärta!

försök se för en enda dag... då kan det fortsätta
likt vårbäckens uppväckande tag

Det
tror jag är menat med Kärlekens Dag!




Fri vers (Fri form) av demonsson
Läst 318 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-02-10 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

demonsson
demonsson