Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under min hatt





Om du vill
Får du lyfta på min hatt
Och brännmärka mig
Med vilket vapen du vill

Du vet att jag väntar
Där under

Bara en resa bort




Fri vers av Tess74
Läst 221 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-02-10 16:48



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag säger bara: håll i hatten ...
2014-02-11

  reza.hb
håll hatten istället..;)
2014-02-10

    ej medlem längre
en kvinna för sin hatt!
2014-02-10

  Lars Hedlin
Den som väntar på.........;)
2014-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74