Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den ena elefanten sover

när du sover
vilar allt ont som hänt
i en aura runt dig
med mina händer
försöker jag dra bort det
för att du ska vakna
utan dessa minnen
och endast möta
en blick som älskar dig
oändligt
en person som älskar dig
oändligt




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 358 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-02-10 17:58



Bookmark and Share


  dubbelve
Du verkar bära enormt mycket kärlek i dig, dina ord likaså. Bra!
2014-03-01

  elin1
Gillar! Vackra ord.
2014-02-13

    ej medlem längre
Gillar den där texten mycket. bra skrivet
2014-02-13

  anits VIP
Så vackert och berörande skaldat.
2014-02-11

  Rozsi.kovacs

Så vackert Carl att bli älskad
i oändlighet
2014-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling