Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Karta och kompass





Du har fått kartan
Till mig
Bara håll den åt rätt håll

Leta med fingret
Över min kropp
Känn mina berg
Och djupa dalar

Hur jag öppnar portar
Som bara är för dig

Kom närmare
Se med förstoringsglaset
Om du har missat nåt

För jag vill att du ska
Utforska varje område
Där ingen har gått
Och där ingen lagt sin tunga

På väldigt länge

Om du vill ha kompass
Säg bara till

Du får mäta avstånden
Mellan mitt huvud
Och mitt inre

Där jag vill ha dig
Om och om igen




Fri vers av Tess74
Läst 239 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-02-10 20:26



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En väg som är fylld av värme
2014-02-11

    Elisabeth Nilsson VIP
Heta vägar att vandra. Med kompassens hjälp.
2014-02-11

  Carina Bendix
Bravo!
2014-02-10

  Hon kallar sig poet VIP
well, well, okej då, typ en av dina hetaste men...skulle ju inte kommentera jaja den som inte gillar den, kan dra åt...fanders hihi, eller? (skojar) ;)
2014-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74