Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Närhet




Den tunna dimman gömmer de gröna i
gräsmattan.
De droppar röda oskyldiga tårar från
händerna som lyser i den nyvakna solen.
Hennes hjärta hade slagit som en kolibri
under den senaste tiden.
Hon trodde inte på hemligheter.
Han hade inga, men mörka sanningar
som skulle behövas bli kallade hemligheter.
De frost sömnlösa bladet hade spetsat
hjärtslagen som en enkel överdos av en nål.
Han håller i de livlösa hjärtat.
Närhet när den är som bäst.




Fri vers (Fri form) av JesperutanH
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-11 09:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

JesperutanH
JesperutanH