Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Första försöket





Började riva en skyddsmur

smärtan blev outhärdlig

satte tillbaka stenen igen




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-02-11 10:15



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa så många gånger man satt tillbaks stenen. Bra!
2014-11-14

    Monica Kvist VIP
Försök igen.
En vacker dag tar du till storsläggan!
2014-02-16

  Lollitta VIP
DU ÄR FULL AV VISDOM !!!!!!!!!!!!



+++++
2014-02-16

    ej medlem längre
Säger så mycket med så få ord,,,som en bild.
underbart bra
2014-02-15

  Alicia Stenfors
Krya på dig!
2014-02-13

  cilax VIP
gillar den
någon skrev en dikt tidigare på samma tema:

gräv upp mig igen
jag har ångrat mig
2014-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP