Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från den ena tvillingboken i "Existensens Fyrverkeri" - https://www.samladeskrifter.se/product/existensens-fyrverkeri/


Existensens Gåtfulla Estetik

Vacker är kroppens blyinfattade asyl
med galler framför ljus och rimligt liv

Vacker är också Den Store Okände
med vårvinterns blänkande stilett

Vackrast är ändock fallet genom varats moln
och de tysta ordens klockspel i vinden




Fri vers av Björn Björkegren/Blue Bear
Läst 1324 gånger och applåderad av 20 personer
Utvald text
Publicerad 2014-02-11 17:18



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
tjusigt.
2016-01-31

    ej medlem längre
Mycket vacker!
2015-01-17

  Ingrid Trolle
Fantastisk!
särskilt sista
strofen.
Bokmärker
2014-03-30

  Hans Christian
Fantastisk slutstrof. Bokmärker och skickar vänförfrågan.
2014-03-29

  Björn Björkegren/Blue Bear
Ticke tack allihop!
2014-02-15

  Lena K Nilsson VIP
Applåd för denna vackra dikt!
2014-02-13

  Epione VIP
Det bästa och mest greppbara jag läst av dig. Ser bilder och ditt språk är vackert om än sorgligt. Snygga metaforer. Bugar mig, nä niger.
2014-02-12

    ej medlem längre
Helt underbar Björn!

"Vackrast är ändock fallet genom tankens moln och de tysta ordens klockspel i vinden"

Bokmärker!
2014-02-12

  Björn Björkegren/Blue Bear
Stort tack!
2014-02-12

  Neal VIP
Riktigt bra :)
2014-02-12

  Björn Björkegren/Blue Bear
http://www.youtube.com/watch?v=R4QXHLQJ05I

2014-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Björn Björkegren/Blue Bear
Björn Björkegren/Blue Bear