Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingbruten


Tänk att få flyga igen...

Flyga flyga flyga fritt!

Som korpen...

Den svarta svarta och listiga listiga korpen!

Få flyga igen efter alla dessa hemska år...



Flyga mot nya färska sår.




Fri vers (Fri form) av Björn Björkegren/Blue Bear
Läst 171 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-04-07 01:02



Bookmark and Share


  Björn Björkegren/Blue Bear
"Omnia circulus est."
2022-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Björn Björkegren/Blue Bear
Björn Björkegren/Blue Bear