Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyfter en vinge sin flykt

 

Bakom en fantasi

vill jag älska

mig vaken i dig

 

Jag tonar dig

i oskuldens morgonljus

men ingen tid

stannar i min närhet

 

Livet reser sin väg,

utanför mig

lyfter en vinge

sin flykt.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-11 20:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Liksom fragilt
Mycket vackert
2014-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP