Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet löper sin bana (2014)


Sol och måne
slåss om herraväldet
men vi små varelser
kan bara se upp

vilsna får utan herde
tyngda av sorger..
ibland i lyckans paradis
en ständigt pågående kamp

men vi får fördelen
att i allt vara i livet
så se upp sol och måne
för livet löper sin bana




Fri vers av Järnkatten
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-12 11:42



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
hopp och vemod..fint skaldat
2014-02-12
  > Nästa text
< Föregående

Järnkatten
Järnkatten