Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När mörkret är bara svart och skuggorna är det ända ljuset, då är lösningarna de man aldrig kunnat tänka...


I drömmarnasland är vargen vegetarian...

 

I drömmarnas land är vargen vegetarian...

 

Jag kanske är tvungen till det...
Att sälja det ända jag har kvar...
Om det nu finns någon som det vill ha...

 

En gång sa jag att jag aldrig skulle kunna tänka mig göra det...
Det var då, när jag fortfarande var ung och naiv...
Det var tider då jag fortfarande trodde på rättvisa...
Att det alltid fanns ett annat alternativ...

 

Nu vet jag mera...
Jag vet att det inte finns alltid en alternativ...
Att man måste göra saker man absolut inte vill göra...
Saker - man kan inte göra...
Men man får ta och lära sig att göra det ändå!

 

Så här sitter jag och tänker...
Hur ska jag gå tillväga
Vem vill köpa det ända jag kan erbjuda?

 

Jag är inne i en labyrint och varje ny gång jag hittar
leder mig djupare in i ingenstans...
Jag är vilse och
jag är ensam!

 

Jag tänker...har jag sålt till en så kan jag sälja till flera...
Jag vet bara inte om jag den här pressen klarar mera...
Stänga av mina känslor det kan jag så väl...
Så klarar jag nog klä av mig inför en och en...

 

Ska låta deras händer ta på mig...
Låta dem ta i varenda liten vrå inom mig
Ska bara låssas att jag inte finns där
Samtidigt som jag visar att det är just där jag är...

 

Usch och stort avskyr,
är allt vad jag just nu känner
Jag vill helst dö, men det här är livet,
det är så här det i verkligheten händer!

 

Tror du fortfarande på kärlek
och vackra skyddsänglar...
J
ag gör det fast deras frånvaro är mer tydlig
än deras närvaro har någonsin varit!

 

Jag önskar mig vakna från min mardröm en dag...
Samtidigt som jag hoppas att jag snart åter får sova
bli vaggad i en skön lugnande sömn
Resa igen till drömmarnasland
- där ingen ondo mig mera möter
Där vargar är snälla vegetarianer
och bara äter små oskyldiga gula blommor...

Snart... hoppas jag...snart...!

 



Fri vers av BlåhäXa
Läst 277 gånger
Publicerad 2006-03-18 14:02



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Det här är så starkt att det blir jobbigt. Du vågar verkligen skriva naket och utlämnade. Jag gillar ditt sätt att skriva. Hoppas att du får vakna snart.
2006-06-07
  > Nästa text
< Föregående

BlåhäXa
BlåhäXa