Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


156.KÄRLEKSGELSTALT... driver omkring

med _ EN ENDA _ bruten _ röst

hörs obönhörligt ur mängden
en hysteriskt flaxande högt

ISANDE _____ långt_____ in i själen
följes av __ EN SKUGGA

som trampar sönder den
med fördömda själar





Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-02-13 19:03



Bookmark and Share


  Hans Christian
Jag försökte hitta nummer ett på din långa serie. Du är sparsmakad med din dina ord och det är allra viktigaste...att avsluta bra och du gör verkligen. En ny stjärna Kram/Jörgen.
2014-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP