Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nonsensvers


Bergakungens bal

Bergakungens bal

Uti bergakungens sal
bjudes vart nyår
trollen till en bal.
Ja för både fula å fala
trinda,runda,tjocka å smala
lär här sig niga å bocka... i ett
då i dansens steg... de rocka fett

Ja, när där bergarummet
sig fyller...sin sal
i ett myller... av oändligt antal
då rumlar där trollen
... skumpar å tappar kontrollen
så påpassligt städse
utan både sko och strumpa
i sin lumpna å grå
opassande klädsel.

Me bulleri-bompa
lär trolltöser som...
Kvissla,Trassla å Fjompa
ta en sväng om...å svassa
lövklädda me´kransar
å sotade i ögonfransar
inga sur-svarta miner, inga sippa
inte ens Sot-Bönan, eller Mos-Mia den sköna
kan motstå att i dansens steg få trippa



Hälsar Gurra Aktersnurra







Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 293 gånger
Publicerad 2014-02-14 14:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP