Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jorden brinner!!!


LEKAR MED DÖDEN

Nu har det hänt
våra lekar med döden
har öppnat hans dörr
på glänt.

Han skriker å skrattar
skakar på skallen
- ingenting ni fattar
...... muttrar sen bestämt
mina små eldar
är numera ett skämt.

Ett eget gehenna
ni nu tuttat på å tänt
som för evigt er skall bränna
i ett globalt självmordsexperiment.




Gurra







Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-08-21 13:04



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Domedagen är nära
rädda dina nära och kära
2021-08-22

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Glödande ord i eldfängda meningar.
2021-08-21

    Sefarge VIP
När vi börjat leka med
Gener DNA och virus
-stammar och försent
inser dess farlighet. ..?



2021-08-21

  alicja lappalainen VIP
en skrämmande framtid
2021-08-21
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP