Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hej å hå så kan det gå.


EROTIKENS GASPEDAL

Jag kände mig färdig och klädd
med kärlek
målad och penslad
beredd......

Ja, jag var som en eld
i lågor
med en storm
i kroppen
av svallande vågor.

Den första kyssen
gjorde mig vild och yster
av hennes utslagna knoppar
på bysten.

Ja, likt kärlekens
vackraste blomma
de lockade mig komma.

Så syndig och fal
in då jag mig trängde
i hennes
heliga Graal
med erotikens gaspedal.




Gurra





Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2021-09-06 18:33



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Gaaaaaasen i botten med alla hästkrafterna...
2021-09-09

    Sefarge VIP
Hoppas kärlekens
Broms-sträcka ej
blev alltför kort
Ty det goda tynar
Bort alltför fort
Om man trampar
för hårt på"ero
-tikens gaspedal"
;)



2021-09-06

  Kungskobran VIP
Så kan det gå
när andan faller på
2021-09-06
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP