Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
nonsensvers


En tulpansk romans









En tulpansk romans
------------------------------------
En kärlekskrank tulpan
försökte ympa in sig
hos en förädlad likadan
-Säg ...ska vi kurtisera
med blommor å bin
se till att oss förmera
till flera blomster...här i kolonin.
-Ni gör mig så het i löken
min sköna tulpanfröken
ja tror ni vet det
ni får den att stå
i förökningsförsöken
om närmare vi oss böka å beblanda
här i landet
så kan det...handla om lökar
som sig vill föröka
till att bli flera små lökar
små röda, vita, gula, å blå
tulpaner uti rabatten ...då vi få

Hälsar Gurra Aktersnurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-14 19:12



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
den här fick mig att le
2014-02-14
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP