Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Valentines day fuck you


Hjärtneuros
känsloimplosion
kärleksapoptos
ömhetsinvolution
hjärtnekros
enophtalmus
paronychi
abcess
kniven




Prosa (Fabel/Saga) av axveronika
Läst 360 gånger och applåderad av 23 personer
Publicerad 2014-02-14 19:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket död och smärta här..
2014-04-08

  Lars Hedlin
Så så starkt!
2014-02-16

  kjell-åke bearfoot VIP
Obildad som jag är fick jag slå upp två ord.....förlåt
2014-02-16

  Anita Westin
Just det. Den satt! Bland alla hjärtan oäkta och äkta.
2014-02-15

  Nanna X
tungt för hjärtat... skarp text!
2014-02-14

  Larz Gustafsson VIP
Underbart!
Ner med Alla hjärtans dag!
2014-02-14
  > Nästa text
< Föregående

axveronika
axveronika