Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fri vers kanske. Skit samma


Blockad!





Jävla vuxendagis
Blockera folk
Hit och dit

Av anledning
Olika åsikter

Svartsjuka
Och annat skit

Fuck you
Och fuck you

Människor
Äcklar mig ibland

Saknar tiden när människor kommunicerade




Fri vers av Tess74
Läst 51 gånger
Publicerad 2014-02-15 08:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74