Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt liv mer dröm än död



Det viktigaste med dagen är natten

Ro mig över floden

Min natt är mer vacker än din dag

Jag ska ge min tribut

Det viktigaste med vakan är drömmen

Se här min scarabe

Det viktigaste med ljuset är mörkret

Det skymmer man dansar

Mitt liv mer dröm än död




Prosa (Kortnovell) av axveronika
Läst 339 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-02-15 14:18



Bookmark and Share


    Nils Järn
Ett löfte om mer liv!! Vi är sannerligen mer än livet!!!!

2014-09-20

  Hans Christian
Strålande text ! axveronika. Jag har skrivit en dikt som heter "Jag lever när jag sover" :o) lite likt.

"Det viktigaste med ljuset är mörkret "
så sant så.

Jag njöt i fulla drag av denna text!
2014-04-25

  S.A.I. Steve Lando VIP
belevande drömskt divinalt
2014-04-16

  Ljusletaren
Gillar dina tankegångar/kram
2014-03-27

    ej medlem längre
Åh, man följer med, i diktens vågor och svall, blir medveten, och belyst, denna dikt tar ying o yang till sin vackra spets
2014-02-27

  Peter G VIP
många kloka ord! Bra text!
2014-02-19

    Dan Myrbeck
Bra om kontraster.
2014-02-17

  Monika A Mirsch VIP
finstämda motsatser i livets förunderliga väv
2014-02-17

  petter rost
Livet som mer dröm än död... en sån älskvärd, absurd motsatsställning!
2014-02-16

  Lars Hedlin
Bra förmedlat med känsla!
2014-02-16
  > Nästa text
< Föregående

axveronika
axveronika