Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Keep on smiling


Smile


Let's SMILE for a while
It makes you feel better
Even in rainy cold weather
When you're ill or feeling sick a smile keeps you optimistic
A smile is free and available for everyone to see








Bunden vers (Rim) av Cymbaline Andreas
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-15 21:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cymbaline Andreas
Cymbaline Andreas