Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att fejka ett leende

Jag har kämpat i det tysta.

Alldeles för länge.

Jag har låtsats att allt är bra

Att jag tycker skämt är roliga

Att jag inte alls har svårt att andas

Att jag kan somna på kvällen

Att jag inte gråter mer än någon annan

Att jag inte hatar livet.

Jag har skämtat och spelat rollen som glad tillräckligt bra för att lura mig själv.

Men jag har fått nog nu, jag har insett hur det faktiskt är.

Få det att sluta, ta bort. Delete. ESC. Ta mig härifrån.

Vänta. Vänta, det blir bättre, det är bara en period.
Dra åt helvete.




Fri vers av Darkdream
Läst 724 gånger
Publicerad 2014-02-15 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Darkdream