Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu vill jag jobba med det jag är ämnad för

Dom sa jag ska be
be för att få
och jag som försynt
trippat på tå.

Nu vänder jag blicken
mot änglarna där
och hoppas ni hör
min önskan som är

Att äntligen jag
ska få praktisera
min utbildning gett mig
verktyg att terapera

Jag vet mina steg
jag själv måste ta
men lite hjälp på vägen
vill jag väldigt gärna ha.





Bunden vers (Rim) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-16 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt