Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gråt med mig

Jag hoppas du mår skitbra och har ett fantastiskt liv.
Jag hoppas du är lycklig.
Men.
Jag gråter när jag tänker på oss. Och på allt
som aldrig kommer bli detsamma.
Jag blir så jävla ledsen när jag tänker på dig.
När jag saknar dig så det gör ont.
Så därför hoppas jag att du är lycklig, du är värd all
lycka i världen.
Men jag vill att du ska tänka som jag.
Att du ska gråta när ingen ser, tänka på det som har varit,
och det som aldrig mera kommer bli.
Dina tårar är alltid vackrast.
Precis som allt annat som har med dig
att göra.
Jag vill vara som dig. Vill ha ett band med dig.
Det har vi. Men jag vet inte hur starkt.
Snälla gråt med mig.




Fri vers av Darkdream
Läst 467 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-16 13:30



Bookmark and Share


    Therese Nylander
Det är lätt att ha en igenkänningsfaktor i denna, någonstans ifrån i sitt liv. Sånt uppskattar jag.
2014-02-20
  > Nästa text
< Föregående

Darkdream