Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att leva

Folk som inte gör något med sina liv brukar jag störa mig på. Det är irriterande att se på när någon kastar bort något så värdefullt i onödan.
Kanske har det berott på oförståelse och för lite erfarenhet. För nu är jag där själv.

Faktum är att jag inte ens stör mig på mig själv längre, jag har liksom övergått den fasen för länge sen.

Leva. Vad innebär det?




Fri vers av Darkdream
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-16 14:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Darkdream