Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
blood makes you related LOYALTY makes you FAMILY


Bröder

du har alltid funnits kvar det är en sån vän jag sett som bror/
när tystnaden lät som en omvänd explosion/
så hittade du alltid rätta orden för att lyfta mej upp/
uppskattar all din hjälp min broder så jag nu kan få luft/

vi slutade upp med det destruktiva när elden gett oss mod/
när bomberna trillat och det känts som vettet for/
har vi under stormande vintrar ändå sett en sol/
i sommarens vindar är elden jättestor/

ref:
ni håller mej om ryggen så jag håller er om ryggen/
ni bringar hopp om sol då stormen är för mycket/
så jag hinner få mitt mod och ångrar mej om flykten/
från verkligheten, lojaliteten är min trygghet/


vers2:
när vi har blivit bitna och våra kroppar fyllts av ormgift/
är det som att se vackra blommor växa upp på en soptipp/
men det har aldrig varit otryckt kunnat kicka min ordvits/
fått er att le vi är bröder trotts att inte samma blod finns/

när koppen av te runnit över och vinter nalkas med motvind/
kommer vi se inre glöden finns där blandad med ordspill/
så softa nu ner se att ödet är att allt ska bli så chill/
får hopp av er mina bröder ni vet det kommer en vår till/

vers3:
broder från en annan moder vi styr med samma roder/
lojalitet! under den varma solen/
alltid trogna vapendragare då hatet jagar mej/
så länge ni finns där så är det klart jag klarar mej/

nu ser vi saken klarare det som var var inte hållbart/
men vi har många fina minnen som när vi sprang runt och bomba/
eller djupa diskussioner i soffan om himmel och jord/
våra lågor brinner min bror så vi hinner få ro/




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Läst 304 gånger
Publicerad 2014-02-16 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl