Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skam

Skam är en stark känsla.
Ibland större än förnuftet.
Då kan det hända
att vi behandlar andra illa
för att själva dölja det vi skäms för




Fri vers (Fri form) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-16 15:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det blir en form av projicering, ja.
Ibland har vi skuldkänslor. Ofta beror de på att vi faktiskt har en skuld. Och då skäms man.
Den som tror på Jesus behöver, som Bibeln säger, inte rodna av blygsel utan kan stråla av fröjd.

2014-02-16
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt