Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ryggtavlan...

Han känner ett finger dras över hans ryggtavla

Sömndrucket slår han upp sina ögon

Ser henne

I ljusets låga

Står hon där naken

Mitt framför honom

Det vackraste av de alla

Hon har målat ett eldrött hjärta intill sitt välformade bröst

Han tappar andan

Han känner genast suget

Han vill ha henne nu

Sträcker ut sin hand och börjar smeka hennes lår

Kysser henne


Hon säger

Jag har skrivit något på din rygg


Förvånat tittar han upp

Han ser hennes illmariga leende i ögonvrån

Han älskar det leendet


Vad har du skrivit då?

Får du väl ta reda på svarar hon


Han skymtar rädslan i ögonen för en kort sekund

Men hon döljer den lika fort igen


Nu?

Ja nu


Han tittar på henne

Överväger om han ändå ska slita ner henne direkt i sängen

Hon är så jävla lockande

Han är så så kåt

Men något i hennes otåliga blick gör att han låter bli


Okej då


Och han masar sig ur sängen

Han ställer sig framför hallspegeln

och vänder sin ryggtavla mot

Han ser den röda texten

För liten


Jag ser inte vad det står

Varför har du skrivit så litet?


Gå närmare då

säger hon på avstånd


Han går så nära att han känner glaset mot sin nakna hud

Han känner nu hennes blick

Möter den för en sekund

Skymtar en rädsla och osäkerhet


Han läser

Du är allt för mig

Vill du gifta dig med mig?


Han känner att hon håller andan nu


Han säger

Kom hit

Hon går med osäkra steg emot honom


Vänta här


Snabbt kommer han tillbaks


Vänd dig om


Och hon känner hur han skriver över hela på hennes rygg

Han vänder hennes ryggtavla mot spegeln

Och hon läser


Du är allt för mig

Klart jag vill gifta mig med dig

Men nu vill jag sex


Hon vänder sig om med åtrå och lycka i hennes blick

Ta mig här och nu

Jag är din för evigt...





Fri vers av Anna Nyman
Läst 259 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-02-16 18:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra stark och känsloladdad!
2014-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman