Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lätt att åka fel.............



Så lätt att åka fel

när skidspåret delar sig

och ingen åker före

som hittar rätta vägen hem.




Fri vers av Monica Kvist VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-02-17 10:45



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant och bra skrivet.
2014-02-19
  > Nästa text
< Föregående

Monica Kvist VIP