Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vårkänslor i februari

Solen den heliga

har återvänt

värmer ansiktet

på uteplatsen

ger en lugn seghet

 

Inne syns det hemska

dammet som täcker allt

fönstren är inte så rena

som skenet föreställt dem

 

Ändå blir både katterna

och jag fyllda av ett hopp

om att det blir värme

en årstid ytterligare

utan översvämningar

och frysskador

i den härdande blåsten

 

Men så mycket att smälta

för kropp och sinne

att det känns bedövande




Fri vers (Fri form) av Kim VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-02-17 14:10



Bookmark and Share


  stig wikman
VACKER
VÅR ? DIKT .
VINTERTID .

kram å applåd från
DALARNA.
2014-03-26

  Maria Sundelin VIP
Ja det finns hopp om livet igen
2014-02-20

  petter rost
De känslorna önskar jag dej och er som verklighet...
2014-02-17

  Solitaire VIP
Uppfriskande och unik!
Ja det håller jag med om!
Vårkänslor och vårdoft...
Knappt man törs andas :O
2014-02-17

  Julio VIP
Det är alltid uppfriskande med texter som denna; trots att just den här är unik i sig.
2014-02-17

  Lars Hedlin
Härligt med lite försmak av våren ;)
2014-02-17
  > Nästa text
< Föregående

Kim
Kim VIP