Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

februarikänslor



01:58
jag fångar snöflingor
med tungan
tänkte kyla ned
dina varma läppar
och du står där med med
händerna i fickorna
och gör ingenting
och jag hatar dig
\'du vill ha mig, du vill ha mig
viskar jag så tyst att
du inte kan höra
för säger man samma sak
tillräckligt många gånger
blir det till slut en sanning
har jag läst någonstans
och när jag står där och
viskar tyst för mig själv
kommer jag att tänka
på de där orden du sa
en gång
för mycket länge sedan
\'tror du att jag ska överge dig?
och jag kommer ihåg
hur du lugnade mig
med dina armar
runt min midja
din trygga famn som
gjorde mig så varm
men nu står du där med
händerna i fickorna
och tittar inte ens på mig
och det gör mig galen
att det inte gör dig galen




Övriga genrer av rebekka
Läst 2894 gånger och applåderad av 3 personer
Utvald text
Publicerad 2006-03-18 22:10



Bookmark and Share


  aol
Underbart bra
2019-02-09

    Suzylu*
Shiiiiiiiiit bästa :) Gillar sista orden " Och det gör mig galen att det inte gör dig galen" Lovley :)
2006-12-13

  Josse
shit. Fan va bra. Ännu en klockren text.
hur kan du vara så jävla bra? haha.
kör på så heinne bekka.
2006-03-21

  pinkprincess
ÄLSKA!!
faan bekka.. varför kan inte jag skriva som dig?!
älskar den!
2006-03-20

  Ola Rydberg
superbra
ett sånt spontant flyt
2006-03-20

  ellenbellen
Den var mycket fin! :) Både glad, sorglig, kärleksfull och hatfull på samma gång. Det är sånt jag gillar att läsa!
2006-03-19

  JamesDean VIP
mycket bra!

den här förgyllde min söndag!
tack :)
2006-03-19

  Svartfläck
Jag fick en sådandär riktig känsla i kroppen.
Som ett sparkande barn i magen.
Tycker om början;
"jag fångar snöflingor
med tungan
tänkte kyla ned
dina varma läppar". Härligt.

Textens helhet tilltalar mig, även om det säkert är vissa bitar som speciellt får mig att rycka till.

"men nu står du där med
händerna i fickorna
och tittar inte ens på mig
och det gör mig galen
att det inte gör dig galen"

Thank You.
2006-03-18
  > Nästa text
< Föregående

rebekka
rebekka