Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
fuck 2k14


Vi går på led i skogen

Vi går på led i skogen, vi går i varandras tydligt upptrampade fotspår.
Mina händer vilar på en annans axlar, på mina axlar ligger någons händer -
Skogen är full av liv och hemligheter, ändå får vi ej vika undan.
Vi går på led i kedjor, var jävla dag i sänder.




Fri vers av Enaar
Läst 230 gånger
Publicerad 2014-02-18 08:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Enaar