Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka finns att finna

Lycka finns att hitta i de mest obetydliga av platser.
I en välplacerad ton,
i en älskvärd syn på gatan,
i närvaron av de du älskar.

Den går att finns i de mest obetydliga av platser,
men sök den inte.

Ty den vill inte lätt bli funnen,
den vill ge sig själv till de som den förtjänar,
till de som lyssnar,
till de som ger
och till de som älskar.

Så lyssna på vad som går att lyssna på,
ge vad du har att ge
älska vad som går att älska

och lycka är din.




Fri vers av Enaar
Läst 238 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-20 08:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Enaar