Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det svarta fåret






Alla svarta får
Samlades i hagen
Hade fest

Krökade hela natten
Tillbad djävulen

Och utanför stod dom
Vita

Med bister min

För på den svarta sidan
Var allt så mycket roligare





































Bääää!




Fri vers av Tess74
Läst 245 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-02-18 09:51



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA du en sida som lockar och pockar ;)
2014-02-19

  Carina Bendix
Hahahaha du är för rolig.. ;)
Bilden ger mig blandade känslor. Du är en mästare i att beröra på djupet..
2014-02-18

  Kim VIP
Dessvärre den enda bild jag får av fotot är att ett äldre svart får våldtar en alldeles för ung ljus individ…som är ute och går bara…. Suck.
2014-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Tess74
Tess74