Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ett flagrant exempel på politisk misshushållning med skattemedel .........


"A waiste of tax money !"

Jag känner till en kommun i Sverige som ,i stället för, att tillskjuta pengar till en grundskola , som tillhör de allra sämsta landet och , i stället för, att tillskjuta pengar till en äldrevård , där en desperat personal på ett av äldrevårdshemmen t o m skrivit i lokaltidningen om svåra arbetsförhållanden med för lite personal till för många äldre , vad  gör den socialdemokratiskt styrda kommunen då ? Jo, med den unge socialdemokratiske "patriarken" i spetsen satsar s mer än sextio miljoner på att "lyxa till" kommunens centrala torg i stället !  Pengar som borde ha satsats på de två angelägna områdena ovan i stället !  "A waiste of tax money " skulle kanske t o m en ansvarsfull USA-politiker ha sagt ! 

Kommunen heter Eskilstuna och ligger i Södermanland ........

 

-------

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 230 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-02-18 09:51



Bookmark and Share


  aol
fruktansvärt att göra så
2014-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska