Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
game experience


Game

Game

Can drive me insane
Lot's of net flashes come into the my brain
Adrenalin floats trough the my veins
Blood pressure reach the over load

NO PAIN NO GAIN!

and 1000 0000 0000 points again






Bunden vers (Rim) av Cymbaline Andreas
Läst 305 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-18 11:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cymbaline Andreas
Cymbaline Andreas