Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

en bild av ro

 

 

jag ska återvända till Atlantkusten

den oändliga

tillskansa mig några övergivna staket

de som härjats av stormen

spara bräderna

och virket ska bli min framtida kista

sammanhållen av en rostig ståltråd


 

 




Fri vers av Almagrundet
Läst 249 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-18 12:47



Bookmark and Share


  Johan Strömstedt
En starkt formulerad text utan överdrifter.
2014-03-12

  Almagrundet
Håller med Bjarne. Små bokstäver.
2014-02-19

  Bjarne Nordbö
Det här träffar mig. Portugal och en sen timme. Ett koncentrat,men störs något av versalerna. För övrigt. Alltid tyngd.
2014-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Almagrundet
Almagrundet