Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

plus




som ridspön i backen
sporrar feministfittan
sina vassaste strån

manskuken som inte
kan tänka sig att slicka hennes
håriga armar
tar emot

"du är en sådan som läser playboy
ser på kvinnoförnedrande porr
alla tjejer tycker att rakning är förnedrande,
egentligen,
alla"

han vänder sig till
sin fästman
och glider iväg







Fri vers (Fri form) av Anachronism
Läst 180 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-18 13:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hutlöst underhållande slut! ibland är det nog bra att vända hundraåttio grader på en situation för att se myntets baksida. generaliseringar är aldrig bra - inte i den rådande flyktingdebatten, och inte heller i kvinnokampen.
2014-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Anachronism