Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är vi samma?

Hur känns det att vara du?

Ser du färger som jag ser dem?

Snubblar du också fram genom livet?

Känner du som jag känner när jag kommer?

Är dina tårar lika salta som mina?

Hur känns det i ditt bröst när du skrattar?

Tappar du luften ibland?

Hur döljer du dina misstag?

Vad ser du när du har feber?


Existerar vi i samma universum?




Fri vers av Darkdream
Läst 293 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-18 13:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Darkdream