Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Härliga hundar

Härliga hundar
-----------------
Nu ska ni få höra
tungan är lång...
svansen igång...
å spetsat... är vart öra.
Ja detta är hunden
som inte vill va bunden.

Den vill liva... å leva bus
både på gårdar, gator...
å i hus.
Byrackor... rasrena
stora, starka, små å klena
alla är på bena.

Helst vill de böka å rota
gnaga på någon knota
ut å söka... strosa
nosa... leta
sniffa me näshåret
så vi får veta
... de är nå´t på spåret.

Av alla härliga hundar
stora, små... vita, svarta, grå,
toviga, håriga... lurvigast var ändå
Rufus me kalufsen
... men mästaren på allt fuffens
var lurige lille Gruffen.
Det var nog ingen av dem
som kunde slå
vem herr Bigglesson var ändå
bäste vännen av alla
honom ja kalla.



Hälsar Gurra Aktersnurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-18 15:06



Bookmark and Share


  louisegirl
Härlig!
Bra skrivit!
2014-02-20
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP