Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

imperfection makes everything perfect



Perfect imperfection

Makes everything perfect

It's just the way how the information you get reflect

Imperfection perfect
Makes every challenge in life as beautiful as you are

Acceptance is what perfection is all about

Without any doubt











Bunden vers av Cymbaline Andreas
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-18 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Cymbaline Andreas
Cymbaline Andreas