Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I mina drömmar är vi tillsammans

I mina drömmar är vi tillsammans.

Jag kramar om dig och ibland kramar du tillbaka.

Ibland åker vi bil,

och då är det du som styr.

Ofta säger jag saker som får dig att flacka med blicken

När jag vaknar värker det i magen.

Av saknad.




Fri vers av Darkdream
Läst 840 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-02-18 23:33



Bookmark and Share


  mickech
Ensamheten är svår, mycket bra fångat!
2014-02-18
  > Nästa text
< Föregående

Darkdream