Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nonsensvers


Musen Evas skidtur

Musen Evas skidtur
_____________

Rastlösa musen Eva

tog sig ut att skida

i naturen den snöhöljt vida

uti backarna, å på en å annan raka

hon framåt sig staka

... men så sen hon slant, å slant

å börja falla

backen blev för brant

hon glömt sin klistervalla.



Till slut brast staven

ja den gick av den

sedan knäcktes hennes skida

tröstlöst börja hon då kvida

inte är ja nå´n Charlotte Kalla

tänkte hon bistert

nu är ja i alla falla.. i klistret

fast utan valla.


Hälsar Gurra Aktersnurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-02-19 11:33



Bookmark and Share


  louisegirl
Bra där!
2014-02-20
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP