Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Störande...

 

Stör mig mig på ordet

Ingenting

Som dyker upp titt som tätt

Ett ord utan innehåll

 

Man kan inte göra

Ingenting

 

Man kan inte tänka

 Ingenting

 

Man kan inte se

 Ingenting

 

Man kan inte känna

 Ingenting

 

Ingenting finns inte

 

Då vore vi döda

Fast just det

Då är vi ju någonting i alla fall...

:-)




Fri vers av Anna Nyman
Läst 282 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-05-01 20:42



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra framfört
2014-05-02

    ej medlem längre
Om du delar den i mindre bitar får du fina ord tycker jag.
IN

GEN

TING
2014-05-02

  Ronny Berk
"ingenting" kan används för att läsaren ska söka mellan raderna ...
2014-05-01

  byggpoeten
är ett ord även jag har tänkt mkt på:) Väl skrivet!
2014-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nyman
Anna Nyman