Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara lite till

"Bara lite till" Sa hon och höll fast vid hennes livlösa kropp,

tryckte kinden mot hjärtat som slutat slå för länge sen

och önskade hon kunde spola tillbaka tiden.

Det var så det började

och så det slutade.

"Bara lite till".




Fri vers av Darkdream
Läst 872 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-02-19 23:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Darkdream