Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


Sommern' fra i fjor


Dus
dis
kald
is
speilblank
så månen
kan se seg selv

vinteren står
på hell

inn med
våren

sommern'
står i kø

foret
i klærne
forsvinner
snart er de
et blott minne

under solen
varme og nytelse
til dagens ende

men for nå
får snøen ligge
en liten stund til

mens vi venter
på varmere tider

og ser tilbake
på sommern'
fra i fjor




Fri vers (Fri form) av Nina.K
Läst 178 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-02-20 03:09



Bookmark and Share


  H.C.B
jeg synes e i koseligt
2014-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Nina.K
Nina.K